Explorarea Colecției Ruby: Eleganță și Confort în Mobilierul Modular
Familia Ruby de mobilier modular se distinge prin stilul său elegant și calitatea superioară. Aceasta își va lua locul cu drepturi depline, central, în orice sufragerie. Scaunele de dimensiuni generoase, stabil și de formă rectangulară, combinate cu spătarele largi cu laturi trunchiate, creează o formă cu proporții ideale. Canapelele Ruby oferă un confort fără egal și garantează o relaxare completă, arătând în același timp de clasă mondială.

Materiale și Culori
Tapiteria lor este realizată din țesături frumoase și luxoase, finisate foarte atent cu tivire. Țesăturile sunt moi și rezistente la abraziune, astfel încât pot fi folosite intensiv timp de ani de zile. Seturile pot fi extinse cu module noi pentru a se potrivi funcției dorite.

Varietate și Personalizare

Catifea: Pentru o atingere de sofisticare și confort.
Corduroy: O textură distinctă pentru un aspect unic.
Textil Structurat: Durabilitate și estetică în designul modern.
Imitație de Piele: Eleganță și ușurință în întreținere pentru un stil de viață dinamic.

Disponibilă într-o varietate largă de nuanțe, colecția permite personalizarea canapelei pentru a se potrivi perfect cu decorul casei tale. Fiecare piesă din Colecția Ruby este concepută pentru a oferi nu doar confort și funcționalitate, dar și pentru a adăuga o notă de eleganță și stil în spațiul tău de locuit.

Filtrează după preț