Disney Home este un tărâm fermecat, unde basmele prind viață în fiecare colț al casei tale. Această secțiune unică este dedicată produselor de decor și mobilier pentru locuință sub licența Disney, fiecare piesă fiind inspirată din lumea magică a personajelor tale preferate. Descoperă o varietate de paturi pentru copii, perfecte pentru a aduce vise dulci alături de Mickey Mouse și Minnie Mouse. Explorează seturi de mese și scaune, concepute pentru a transforma orice masă într-o aventură alături de eroii Avengers sau Spider-Man. Pentru momente de relaxare, alege bean bags și fotolii confortabile, decorate cu motive din universul Cars sau cu eleganța Disney Princess. Și nu uita de rafturi și etajere cu cutii de depozitare, ideale pentru a păstra ordinea într-un mod stilat și funcțional. Fiecare produs din colecția Disney Home este o invitație de a aduce magia Disney în casa ta, creând un spațiu unde imaginația copiilor poate să zboare liber, înconjurată de personajele lor îndrăgite. Acesta este locul unde decorul întâlnește fantezia, transformând fiecare cameră într-o scenă desprinsă din cele mai frumoase povești Disney.

DISNEY-Mickey-Adult_Volle-Breite_1270x400px

Avengers (7)

Cars (4)

Disney Princess (7)

Frozen (4)

Spider-Man (7)

Mickey&Minnie (13)

Star Wars (3)

Dinsey 100 Pixar Banner

Transformă-ți Casa într-un Vis Disney

Descoperă magia Disney Home, colecția noastră exclusivă de mobilier și decor care îți aduce personajele preferate Disney direct în confortul casei tale. De la paturi tematice cu Mickey și Minnie, la seturi de mese și scaune inspirate de eroii Avengers și Spider-Man, fiecare piesă este desenată pentru a aduce zâmbete și bucurie în viața de zi cu zi.

Relaxează-te alături de fotolii și bean bags pline de culoare din universul Cars sau în compania eleganței Disney Princess. Soluțiile noastre de depozitare stilată mențin ordinea și adaugă un strop de magie oricărui spațiu. Disney Home este despre a crea un cămin unde imaginația zboară liber și fiecare colț spune o poveste.