Șine și Spoturi Maytoni
Gama Maytoni: Inovație și Eleganță în Iluminat
Maytoni prezintă o selecție impresionantă de sisteme de iluminat, care îmbină tehnologia de ultimă oră cu designul de excepție, pentru a ilumina și stiliza orice încăpere. Colectia noastră este proiectată pentru a satisface diversele preferințe ale clienților, oferind soluții variate de la șine incastrate și aparente la spoturi personalizabile. Iată caracteristicile esențiale ale fiecărui sistem:

Exility — Sistem de Șină Magnetică Inteligentă

Radity — Sistem de Șină Magnetică Ultra Subțire

Unity — Sistem de Șină Monofazic

Trinity — Sistem de Șină cu Trei Faze

S35 — Sistem de Șină Magnetică

Maytoni excellează în a oferi soluții de iluminat versatile și eficiente, fuzionând performanța cu estetica, pentru a satisface cele mai exigente cerințe de design și funcționalitate. Indiferent de natura spațiului – rezidențial sau comercial, gama noastră de șine și spoturi este pregătită să răspundă oricărei provocări de design interior. Explorând colecția Maytoni, vei descoperi cum tehnologia avansată și designul inovator se îmbină pentru a crea ambianța ideală.

Sistem de Șină Magnetică - S35 (37)

Sistem de Șină Monofazic - Unity (135)

Sistem de Șină cu Trei Faze - Trinity (56)

Filtrează după preț

Maytoni excellează în a oferi soluții de iluminat versatile și eficiente, fuzionând performanța cu estetica, pentru a satisface cele mai exigente cerințe de design și funcționalitate. Indiferent de natura spațiului - rezidențial sau comercial, gama noastră de șine și spoturi este gata să răspundă oricărei provocări de design interior. Explorând colecția Maytoni, vei descoperi cum tehnologia avansată și designul inovator se îmbină pentru a crea ambianța ideală.