Descoperă Colectia Noastră de Canapele Modulare

Variații de Material: Alege dintre cele trei tipuri de material textil – Boucle, Catifea și Material Textil Structurat. Boucle este disponibil exclusiv în nuanța de Bej, în timp ce celelalte două materiale oferă o paletă diversă de 7 nuanțe fiecare.
Configurații Flexibile: Canapelele noastre modulare sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni, de la opțiuni intime pentru 3 persoane până la soluții generoase pentru 7+ persoane. Explorează variantele compuse, în formă de U sau cu colț, pentru a se potrivi perfect spațiului tău.
Confort Ergonomic: Designul nostru este meticulos conceput pentru a încorpora o diferență intenționată de înălțime între scaunul canapelei, dotat cu spătar, și puf, asigurând astfel un confort ergonomic de neegalat. Scaunul este proiectat să se încline ușor spre spătar, oferind un plus de confort, în timp ce puf-ul prezintă o înălțime uniformă pe întreaga sa suprafață. Această diferență de înălțime este concepută special pentru a fi observată doar la punctul de conexiune între cele două module, garantând o experiență de ședere relaxantă și confortabilă.
Estetică și Funcționalitate: Canapeaua modulară Jodie impresionează prin silueta frumoasă și formă confortabil captusită. Cu un loc profund și elastic, sprijin pentru spate conturat și brațe largi, oferă relaxare deplină și un stil spectaculos. Picioarele joase completează silueta confortabilă a mobilierului, permițând crearea de combinații ideale pentru livingul tău.

Filtrează după preț

Canapea Modulară Jodie– 3 Persoane, Boucle, Bej

Prețul inițial a fost: 9499 lei.Prețul curent este: 5599 lei.

Canapea Modulară Jodie– 3 Persoane, Cotieră Dreapta, Boucle, Bej

Prețul inițial a fost: 11499 lei.Prețul curent este: 6399 lei.

Canapea Modulară Jodie– 3 Persoane, Cotieră Stânga, Boucle, Bej

Prețul inițial a fost: 11499 lei.Prețul curent este: 6399 lei.

Canapea Modulară Jodie– 3 Persoane, Fară Cotiere, Boucle, Bej

Prețul inițial a fost: 13999 lei.Prețul curent este: 6699 lei.