Luce Ambiente Design

La Luce Ambient Design, suntem “cercetători pasionați” și în fiecare an ne îmbogățim gama cu colecții la modă și cele mai recente inovații în tehnologie și durabilitate. Evoluția stilistică și tehnologică a iluminatului ne-a direcționat cercetarea spre proiecte de iluminat personalizate, în care corpurile de iluminat sunt instrumente în serviciul designului arhitectural. Această fază evolutivă ne-a condus la extinderea diviziei noastre de Proiectare și Iluminat dedicată proiectelor personalizate.

Divizia noastră deja oferă servicii de design, prototipare, testare și control al producției pentru fiecare produs din catalogul nostru. Când produsele nu îndeplinesc nevoile clientului, creăm produse “personalizate” adaptate cerințelor proiectului pentru a valorifica la maxim mediile de design de iluminat.

Ne împărtășim know-how-ul cu partenerii noștri, realizând producții în numele terților, urmând aceeași rigurozitate în adaptarea la reglementările pe care le aplicăm și pentru produsele noastre.

Luce Ambient Design – Iluminat personalizat la cel mai înalt nivel de inovație și durabilitate.

Kids (246)

Baie (163)

Promoțiile Lunii (58)

Canapele (287)

Fotolii&pufuri (49)

Paturi (22)

Iluminat (9788)

Decorațiuni (31)

Filtrează după preț