Elstead Lighting

De la înființarea sa în 1969, Elstead Lighting s-a aflat în fruntea producției britanice, specializându-se în fabricarea de corpuri de iluminat decorative de înaltă calitate. Situată în Alton, Hampshire, Elstead combină măiestria tradițională cu tehnologia modernă pentru a crea soluții de iluminat distincte.

Excelența în Producție
Elstead Lighting menține cu mândrie o unitate de producție în Marea Britanie, unde sunt create produse în stil tradițional și de tranziție englezesc. Compania utilizează tehnici de artizanat consacrate, cum ar fi sudura și patinarea, alături de mașini CNC avansate, asigurând o combinație de metode clasice și contemporane.

Gama Diversificată de Produse
Gama extinsă de corpuri de iluminat Elstead este destinată atât spațiilor interioare, cât și celor exterioare, inspirându-se din designuri clasice. Angajamentul lor față de calitate și detalii este evident în fiecare piesă, de la abajururi personalizate până la structuri complexe sudate.

Acoperire Globală
Pentru a completa operațiunile din Marea Britanie, Elstead și-a extins capacitățile de producție la nivel internațional. Fabrica Elstead Asia este dedicată producerii de corpuri de iluminat placate și din alamă solidă, asigurând cele mai înalte standarde de calitate și măiestrie. În plus, prin parteneriatele din SUA, Elstead are acces la peste 40 de fabrici specializate din Asia, îmbunătățindu-și capacitatea de a oferi o gamă largă de tehnici de producție și finisaje.

Soluții Personalizate
Elstead Lighting se angajează să răspundă nevoilor unice ale clienților săi. Indiferent dacă este vorba de produse sub marca proprie sau de finisaje speciale pentru proiecte cu cerințe specifice, Elstead oferă soluții adaptate pentru a satisface cerințele diverse.

Elstead Lighting – Îmbinarea Tradiției cu Inovația în Iluminatul Decorativ.

Kids (246)

Baie (163)

Promoțiile Lunii (58)

Canapele (287)

Fotolii&pufuri (49)

Paturi (22)

Iluminat (9788)

Decorațiuni (31)

Filtrează după preț