Canapele Extensibile

Transformați-vă livingul într-un spațiu multifuncțional cu canapelele extensibile de la OurPlace

Canapea_extensibila_Selene_saltea_intreaga_diferite_dimensiuni_optiune_rapida_de_extindere_Culoare_galben_mustariu blog

 

Exploreaza variata selectie de Canapele Extensibile de la OurPlace.ro

Pe măsură ce continuăm să petrecem mai mult timp acasă, confortul în propria locuință a devenit o prioritate absolută. Nimic nu spune “acasă” mai mult decât o canapea extensibilă care poate servi atât ca spațiu de relaxare, cât și ca pat confortabil pentru oaspeții tăi. Ourplace.ro îți oferă o gamă variată de canapele extensibile, fiecare design aducând un touch de originalitate locuinței tale.
La OurPlace.ro, canapelele extensibile îmbină utilitatea și estetica pentru a perfecționa orice spațiu casnic. Concepute pentru a oferi un somn liniștit și confortabil, canapelele noastre dispun de saltele cu grosimea până la 20cm pentru confort suplimentar. Varietatea modelelor ne permite să îndeplinim nevoia fiecărui client, de la design-uri mai clasice și regale la stiluri moderne și minimaliste. În plus, pentru a menține un profil eco-responsabil, multe dintre canapelele noastre extensibile sunt personalizabile, permițându-vă să alegeți materiale prietenoase cu mediu. Explorând colecția noastră de canapele extensibile, veți observa cum fiecare piesă arată povestea unică a design-ului său, rămânând totuși la baza funcționalității excelente.

Variația de Canapele Extensibile

Toate canapelele extensibile de la OurPlace.ro sunt echipate cu un mecanism rapid de extindere, care transformă canapeaua într-un pat confortabil în câteva secunde. Saltelele sunt disponibile în diferite dimensiuni, pentru a se potrivi perfect nevoilor tale. În plus, oferim o varietate mare de materiale și culori, pentru a se potrivi oricărui stil de interior. Pentru cei care caută un plus de confort, unele modele au opțiunea “confort plus”, în timp ce altele sunt echipate cu tetiere ajustabile pentru un suport suplimentar al capului. De asemenea, unele modele oferă opțiunea de a alege grosimea cotierei, pentru a se potrivi perfect cu preferințele tale.

Canapeaua Extensibilă Royal

O primă opțiune ar putea fi canapeaua extensibilă Royal, aceasta este o piesă elegantă care vine cu o saltea cu grosimea de 15cm. Comoditate la culme, nu-i așa? Numele acesteia reflectă excesul regal, proiectând promisiunea unei nopti de somn regale.

Living_contemporan _Canapea_extensibila_Royal_saltera_intreaga_dierite_dimensiuni_picioare_metal_culoare_alba

Canapeaua Extensibila Valeo

Să trecem acum treptat spre un dulce mediu între clasic si contemporan : canapeaua extensibila Valeo. Designul său modern îi permite să se încadreze cu ușurință în orice setare, iar salteaua cu grosimea de 15 cm îi conferă un plus de confort.

Canapeaua Extensibila Selene

Alternativ, o altă canapea convertibilă care ar putea să îți capteze atenția este canapeaua extensibila Selene. Cu un nume inspirat de lumea mitologică, această canapea pare că aduce bunatatea zeiței cu același nume, aducând eleganță și utilitate în casa ta.

Canapeaua Extensibila Stellara

Sau poate că dorești să aduci un touch de minimalism în locuința ta. Daca este cazul, canapeaua extensibila Stellara ar putea fi cea mai bună anvedere pentru tine. Liniile simple îmbinate cu salteaua cu grosimea de 15 cm creață o canapea confortabilă și estetică – exact ceea ce trebuie într-un camin modern.

Canapea extensibilă Stellara – Saltea Dunlopillo cu grosimea de 15cm, suprafată de dormit 195×140 cm / 195 x 160 cm, personalizabilă

Canapeaua Extensibilă Harmony

Canapeaua extensibilă Harmony descrie perfect armonia grandoarei, confortul și simplitatea frumoasă a acestei canapele extensibile. Poduc pentru un popas de vis.

Canapeaua Extensibilă Rudolph

Un design atrăgător și modern îi atribue noblețe de astronaut în discuții canapeaua extensibilă Rudolph, motto echivalent colecțiilor imuabile OurPlace.

Canapeaua Extensibilă Serenite

Probează acum canapeaua extensibilă Serenite. Cu o grosime adițională a saltelei de 20 cm, aceasta poate aduce un nivel suplimentar de confort în spațiul tău de odihnă.

Canapea extensibilă Serenite – Saltea Dunlopillo cu grosimea de 20cm, suprafată de dormit 195×140 cm / 195 x 160 cm, personalizabilă

Canapeaua Extensibilă Addison

În cazul în care ești fan al design-ului urban, te vei bucura să descoperi canapeaua extensibilă Addison. Cu un plus de confort prin salteaua de 15cm, aceasta poate fi piesa perfectă care să aducă un suflu tineresc decorului tău.

Canapeaua Extensibilă Tristan

În pas cu ultimele tendințe, fără a compromite confortul, canapeaua extensibilă Tristan îți va transforma sufrageria într-un loc plăcut. Cu o suprafață de dormit de 190×133 cm, este potrivită pentru a oferi o noapte de odihnă confortabilă pentru oaspeții tăi.

Canapeaua Extensibilă Odette

Nu opri opțiunile aici. Canapeaua extensibilă Odette vine cu o grosime de 13 cm a saltelei, o delicioasă proprietate care se îmbină armonios cu designul minimalistic.

Canapea extensibilă Odette – Saltea Dunlopillo cu grosimea de 13cm, suprafată de dormit 195×140 cm / 195 x 160 cm, personalizabilă

Canapeaua Extensibilă Majestic

Pentru ornatul unui spațiu luxoriant, canapeaua extensibilă Majestic ar putea fi exact ceea ce caută. O combinație de opulență și funcționalitate.

Canapeaua Extensibilă Joel

 Canapeaua extensibilă Joel vine cu o saltea de dormit de dimensiuni 187×130 cm, potrivită pentru o noapte liniștită de odihnă sau pentru a petrece filmele preferate.

Canapeaua Extensibilă Marvel

Indraznesti să îmbini modernul cu clasicii ai trecut după deceniile perindate? Canapeaua extensibilă Marvel reușește să îmbină eroismul epopeic de altădată cu utilitățile lumii contemporane.

Canapea extensibilă Marvel – Saltea Dunlopillo cu grosimea de 15cm, suprafată de dormit 195×140 cm / 195 x 160 cm, personalizabilă

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *